SRB - ENG    /     Kontakt  

Kako kupiti NETEYE NVR?

NETEYE je Milestone sertifikovana profesionalna solucija za video nadzor


Premium Partnerski ProgramNETEYE je profesionalna IP video solucija za video menadžment. Trenutno je jedini sertifikovani NVR na ovim prostorima. Sa fokusom na najviši kvaliet, NETEYE se isključivo kupuje kroz partnersku mrežu. Partnerska mreža je sastavljena od proizvođača, distributera, sistem integratora i krajnjih kupaca.

Uz kompletnu podršku i obuku, NETEYE predstavlja pouzdan oslonac svim profesionalnim instalacijama video nadzora. 

Premium Partnerski ProgramSISTEM INTEGRATOR?
Ukoliko ste sistem integrator, molimo vas da pristupite našoj partnerskoj mreži učlanjenjem u Premium Partnerski Program. Pristupom u Premium Partnerski Program ćete imati povoljnije rabate za NETEYE NVR uređaje. I ne samo to. Obezbedili smo profesionalnu obuku, prioritetnu tehničku podršku (mailom, telefonom, na lokaciji) i veoma praktične garantne uslove.

Postanite partner

Premium Partnerski ProgramKRAJNJI KORISNIK?
Ukoliko ste krajnji korisnik, a želite više informacija o NETEYE mrežnim video rekorderima, cenama i mogućnostima koje pruža, možete nas kontaktirati putem formulara ili putem maila na info@neteye.rs. Želite da rešite problem? Uputićemo vas na odgovarajućeg Partnera koji je osposobljen da kompententno odgovori na vaš zahtev.

Više informacija

Vodič
kroz NETEYE modele

Preuzmi vodič

Cenovnik
Cenovnik NETEYE mrežnih video snimača

Preuzmi cenovnik

Novosti
Novosti iz IP video nadzora

Prijavi se
Novosti vezane za IP video nadzor