SRB - ENG    /     Kontakt  

Neteye C/S serija

Profesionalne radne stanice za Milestone

Neteye Milestone sertifikat Kompletna solucija za XProtect Smart Client
Neteye Milestone sertifikat Optimizovane za veliki broj strimova
Neteye Milestone sertifikat Jednostavna implementacija
Neteye Milestone sertifikat Brza podrška and vreme isporuke
Neteye Milestone sertifikat Pre-instaliran Milestone Smart Client

Neteye C/S serije radnih stanica
Neteye je Milestone verifikovan

Neteye C/S serije radnih stanica su idealno kompletno XProtect rešenje dizajnirane da obezbede pouzdan i kvalitetan nadzor.

Neteye C/S serije sa 2 dostupne verzije i 4 modela, lako se implementiraju i podržavaju sisteme od 30 do 60 kamera. Isporučuju se sa instaliranom Milestone XProtect Smart Client aplikacijom i unapred su konfigurisane sa svim potrebnim podešavanjima da skrate vreme implementacije.

C serija je optimizovana da radi kao XProtect kontroler video zida, dok je S serija namenjena da bude klasična radna stanica za video nadzor.

Neteye je dokazana solucija

DOKAZANA
SOLUCIJA

Neteye se isporučuje za veoma kratko vreme

VISOKA
RASPOLOŽIVOST

Neteye izuzetna podrška

KOMPLETNA
PODRŠKA

Neteye je dizajniran za video nadzor

DIZAJNIRAN
ZA VIDEO

NETEYE je 100%
plug&play uređaj

Savršen partner

Radne stanice iz Neteye C/S serije su opsežno testirane kako bi vam pružile pristupačno i kompletno rešenje sa nenadmašnom pouzdanošću. Sve hardverske komponente, uključujući diskove i GPU, pažljivo su odabrane kako bi ispunile zahteve za pouzdanim monitoringom u 4K i većim rezolucijama. C/S serija je jednostavna za implementaciju i namenjena je upotrebi od 30 do 60 i više kamera i daje vam sve što je potrebno da osigurate da se svaka instalacija završi bez ikakvih problema.

Neteye C/S serija radnih stanica

Milestone verifikacija

Gotovo svi Neteye uređaji su verifikovani (za Xprotect Management i Mobile servere još uvek ne postoji verifikacija). To znači da su naš izbor hardvera strogo testirali stručnjaci iz Milestone-a kako bi osigurali da imate savršen uređaj za video nadzor.

Ne samo to. Pobrinuli smo se da verifikovani broj kamera nije apsolutno upotrebljivi maksimum koji Neteye uređaji mogu da izdrže. Ni blizu. Neteye uređaji isporučuju se sa velikom rezervom kada su u pitanju performanse i pouzdanost.

Neteye sveobuhvatno rešenjeNeteye C/S serije pokreću snažni procesori koji omogućavaju brzu obradu podataka. Operativni sistem je instaliran na visoko-kvalitetnim SSD diskovima, što znači da je pokretanje sistema brzo, a zahvaljujući moćnom NVIDIA GPU procesoru, poslovi dekodiranja obavljaju se sa lakoćom.

Neteye C i S serije koriste isti hardver kao i ostale Milestone verifikovane Neteye platforme. Razlika je u primeni i kućištu. C serija je spakovana u RACK kućište i namenjena je da bude kontroler Milestone video zida dok je S serija u TOWER kućištu i predtavlja standardnu radnu stanicu za video monitoring.

Samo uz Neteye

Uz pomoć dodatnog modula integrisanog u Milestone (plug-in), koji je unikatan samo za Neteye uređaje, korisnik sada ima potpun pregled i stanje Neteye hardvera unutar Milestone korisničkog intefejsa gde će se, u slučaju kritičnih situacija, pojaviti alarmi sa opisom problema na Neteye uređaju.

NETEYE
Milestone sertifikat

Pogledaj sertifikat
Neteye je Milestone sertifikovana solucija za ip video nadzor

Vodič
kroz NETEYE modele

Preuzmi vodič

Cenovnik
Cenovnik NETEYE mrežnih video snimača

Preuzmi cenovnik

Novosti
Novosti iz IP video nadzora

Prijavi se
Novosti vezane za IP video nadzor