SRB - ENG    /     Kontakt  

NETEYE dodaci

Neteye dodatne vrednosti

NSP hardware protection add-on
Recovery Neteye module

NSP NETEYE SOFTWARE PACKAGE

Razvojni NETEYE tim je, na osnovu iskustva sa Milestone VMS platformom, razvio integraciju (NSP plug-in) između komponenti Neteye hardvera i Milestone softvera. Nadgledaju se hardverska stanja komponenti (temperatura procesora, sistema, ventilatora, napona, napajanja ...). Plug-in vam omogućava da kreirate alarme i pravila zasnovana na NETEYE događajima.

Integracioni plug-in omogućava praćenje hardverskih komponenti NETEYE mrežnih video uređaja i takođe implementira 5 grupa događaja i 8 događaja koje korisnik može koristiti za kreiranje alarma ili pravila u Milestone-u.

NSP dodatak je dostupan na čitavoj paleti uređaja Neteye, uključujući i radne stanice.

Kada NSP radi u pozadini, možete biti sigurni da je vaš Neteye uređaj radi besprekorno, a u slučaju bilo kakvih kvarova na nekoj hardverskoj komponenti, bićete odmah obavešteni.

NSP hardware protection add-on

NETEYE RECOVERY

Kao i obično, u modernom dobu podataka, pravljenje rezervne kopije podataka je neophodno. I kao i obično, zbog mnogih razloga, mnogi nemaju rezervnu kopiju. Budući da Milestone sistemi za nadzor mogu biti ogromni, nedostatak rezervnih kopija znači dane dodatnog rada tokom procesa oporavka sistema jer se posao mora obavljati ručno.

Mi sa Neteye uređajima imamo puno iskustva koje smo stekli tokom godina. Kao proizvođač sopstvenih uređaja izdvojili smo problem sa rezervnim kopijama kao jedan od najvećih. Dakle, s Neteye 2020 smo rešili ovaj ozbiljan problem uklanjanjem potrebe da korisnici prave Milestone rezervne kopije.

U svakom uređaju Neteye 2020 nalazi se dodatni medij za skladištenje unutar kućišta uređaja. Nakon instalacije Milestone softvera, pokreće se postupak kreiranja rezervne kopije i automatsko kopiranje počinje da radi na dnevnoj bazi. Najznačajniji delovi Milestone instalacije su uključeni u rezervnu kopiju na ugrađenom mediju (očigledno ne i snimljeni video materijala). U slučaju kvara sistema, oporavak sistema može se obaviti za nekoliko minuta. Oporavak može da uradi samo autorizovani inženjer.

Netyey recovery