SRB - ENG    /     Kontakt  

Neteye N serija mrežnih video rekordera

ALL IN ONE solucija za IP video nadzor

Neteye Milestone sertifikat Kompletna solucija za video nadzor
Neteye Milestone sertifikat Fleksibilne opcije za skladištenje videa
Neteye Milestone sertifikat Jednostavna implementacija
Neteye Milestone sertifikat Brza podrška and vreme isporuke
Neteye Milestone sertifikat Pre-instaliran Milestone VMS

Neteye N serija NVR
Neteye je Milestone verifikovan

Neteye N serija je idealno kompletno rešenje za snimanje i video menadžment dizajnirano da obezbedi pouzdan i kvalitetan nadzor.

Mrežni video snimači Neteye N serije se lako implementiraju i podržavaju sisteme svih veličina, uz više različitih mogućnosti snimanja. Isporučuju se sa pre-instaliranim Milestone XProtect VMS-om i unapred su konfigurisani sa svim potrebnim podešavanjima da skrate vreme implementacije.

Neteye je dokazana solucija

DOKAZANA
SOLUCIJA

Neteye se isporučuje za veoma kratko vreme

VISOKA
RASPOLOŽIVOST

Neteye izuzetna podrška

KOMPLETNA
PODRŠKA

Neteye je dizajniran za video nadzor

DIZAJNIRAN
ZA VIDEO

NETEYE je 100%
plug&play uređaj

Savršen partner

Neteye N Serija NVR uređaja je opsežno testirana kako bi vam pružila pristupačno i kompletno rešenje sa nenadmašnom pouzdanošću. Sve hardverske komponente, uključujući diskove za snimanje, pažljivo su odabrane i optimizovane kako bi zadovoljile zahtevima za visokom 4K ultra HD ili većom rezolucijom. N serija je jednostavna za implementaciju i namenjena je upotrebi u instalacijama svih veličina, od samo nekoliko do preko 200 kamera po NVR-u, a pruža vam sve što je potrebno da osigurate da svaka instalacija bude završena u kratkom roku i bez gnjavaže.

Neteye M-serija NVR uređaja

Milestone verifikacija

Gotovo svi Neteye uređaji su Milestone verifikovani (ne postoji verifikacioni proces za Milestone Management i Mobile server). Ovo znači da je kompletan odabrani hardver rigorozno testiran od strane stručnjaka kako bi obezbedili da do vas dodje perfektan uređaj za video menadžment i snimanje.
I ne samo to. Pobrinuli smo se da verifikovani broj kamera nije apsolutni upotrebljivi maksimum koji Neteye serveri mogu da izdrže. Ni blizu. Neteye uređaji se isporučuju sa zavidnom rezervom kada su u pitanju performanse i pouzdanost.

Neteye sveobuhvatno rešenjeRazličite primene Neteye N serije su podržane snažnim peocesorima koji omogućavaju brzu obradu podataka. Operativni sistem je instaliran na visoko-kvalitetnim SSD diskovima, što znači da je pokretanje sistema brzo, a operativni sistem neće biti ugrožen u slučaju kvara hard diska za snimanje.

Pored toga, uz pomoć dodatnog modula integrisanog u Milestone (plug-in), koji je unikatan samo za Neteye uređaje, korisnik sada ima potpun pregled i stanje Neteye uređaja unutar Milestone korisničkog intefejsa gde će se, u slučaju kritičnih situacija, pojaviti alarmi sa opisom problema na Neteye uređaju.

I to nije sve. Svi Neteye uređaji imaju ugrađen medij unutar kućišta koji sadrži rezervnu kopiju dela Milestone VMS sistema koja se automatski kreira nakon što je instalacija operativnog sistema i Milestone VMS-a dovršena. Nakon toga, rezervna kopija Milestone baze podataka automatski se zapisuje na isti medij jednom u 24 sata. Ovo omogućava da se u slučaju kvara sistema kompletan Milestone VMS što pre obnovi i da se vrate sva podešavanja softvera koja nisu starija od 24 sata.

NETEYE
Milestone sertifikat

Pogledaj sertifikat
Neteye je Milestone sertifikovana solucija za ip video nadzor

Vodič
kroz NETEYE modele

Preuzmi vodič

Cenovnik
Cenovnik NETEYE mrežnih video snimača

Preuzmi cenovnik

Novosti
Novosti iz IP video nadzora

Prijavi se
Novosti vezane za IP video nadzor