SRB - ENG    /     Kontakt  

Neteye N30 serija mrežnih video snimača

Idealan za instalacije srednje veličine

Neteye Milestone sertifikat Optimalno rešenje za video nadzor
Neteye Milestone sertifikat Fleksibilne opcije za skladištenje
Neteye Milestone sertifikat Jednostavna implementacija
Neteye Milestone sertifikat Izuzetna podrška i kratko vreme isporuke
Neteye Milestone sertifikat Preinstaliran video menadžment sofvter

Neteye N30 NVR
Neteye verifikacija

Neteye N30 serija je idealno rešenje za snimanje i video menadžment koje je dizajnirano da obezbedi pouzdan nadzor visokog kvaliteta. Neteye mrežni video snimači se lako implementiraju  i obezbeđuju podršku za sisteme srednje veličine i podržava fleksibilne opcije za snimanje. Isporučuju se sa Milestone XProtect VMS-om i unapred su konfigurirani sa svim potrebnim podešavanjima kako bi se smanjilo vreme implementacije.

Neteye podržava srpski jezik

Isporuka 7 dana

Neteye L-serija uključuje licence video menadžment sistema

Kompletna podrška

Neteye podržava preko 4000 uređaja

Cena i kvalitet

Neteye NVR je proračunat za 30 dana snimanja

Praćenje sistema

NETEYE je 100%
plug&play uređaj

Savršen partner

Neteye N30 serija NVR uređaja je opsežno testirana kako bi vam pružila pristupačno i kompletno rešenje sa nenadmašnom pouzdanošću. Sve hardverske komponente, uključujući diskove za snimanje, pažljivo su birane kako bi zadovoljile zahteve za pouzdanim nadzorom visoke 4K Ultra HD rezolucije i više. Ovo rešenje se lako implementira i namenjeno je srednjim instalacijama do 50 kamera i daje vam sve što vam je potrebno da biste osigurali da su instalacije kod svakog korisnika obavljene u kratkom roku i bez problema.

Neteye N30-serija


Milestone verifikacija

Svi Neteye snimači su Milestone verifikovani. Ovo znači da je kompletan odabrani hardver rigorozno testiran od strane Milestone stručnjaka kako bi obezbedili da do vas dodje perfektan uređaj za video menadžment i snimanje.
I ne samo to. IP WAY se pobrinuo da verifikovani broj kamera nije apsolutni upotrebljivi maksimum koji Neteye serveri mogu da izdrže. Ni blizu. Neteye uređaji se isporučuju sa zavidnom rezervom kada su u pitanju performanse i pouzdanost.

Različite primene Neteye L-serijeN30 serija ima snažne peocesore koji omogućavaju brzu obradu podataka. Operativni sistem je instaliran na kvalitetnim Solid-State Drive (SSD) diskovima, što znači da je pokretanje sistema brzo, a operativni sistem neće biti ugrožen u slučaju kvara hard diskova za snimanje.
Pored toga, uz pomoć dodatnog modula integrisanog u Milestone (plug-in), koji je unikatan samo za Neteye NVR uređaje, korisnik sada ima potpun pregled i stanje Neteye uređaja unutar Milestone korisničkog intefejsa gde će se, u slučaju kritičnih situacija, pojaviti alarmi sa detaljnim opisom problema na uređaju.

NETEYE
Milestone sertifikat

Pogledaj sertifikat
Neteye je Milestone sertifikovana solucija za ip video nadzor

Vodič
kroz NETEYE modele

Preuzmi vodič

Cenovnik
Cenovnik NETEYE mrežnih video snimača

Preuzmi cenovnik

Novosti
Novosti iz IP video nadzora

Prijavi se
Novosti vezane za IP video nadzor