SRB - ENG    /     Kontakt  

Neteye R serija recording servera

Milestone RECORDING solucija

Neteye Milestone sertifikat Kompletna recording solucija
Neteye Milestone sertifikat Različite HDD opcije
Neteye Milestone sertifikat Jednostavna implementacija
Neteye Milestone sertifikat Brza podrška and vreme isporuke
Neteye Milestone sertifikat Pre-instaliran Milestone recording komponenta

Neteye R serija recording servera
Neteye je Milestone verifikovan

Neteye R serija servera je idealno kompletno XProtect recording rešenje dizajnirano da obezbedi pouzdan i kvalitetan nadzor.

Neteye R serija Recording servera, sa 2 dostupna modela, lako se implementira i podržava sisteme od 1 do preko 200 kamera. Isporučuje se sa instaliranom Milestone XProtect Recording komponentom i unapred je konfigurisan sa svim potrebnim podešavanjima da skrati vreme implementacije.

Neteye je dokazana solucija

DOKAZANA
SOLUCIJA

Neteye se isporučuje za veoma kratko vreme

VISOKA
RASPOLOŽIVOST

Neteye izuzetna podrška

KOMPLETNA
PODRŠKA

Neteye je dizajniran za video nadzor

DIZAJNIRAN
ZA VIDEO

NETEYE je 100%
plug&play uređaj

Savršen partner

Serveri iz Neteye R serije su opsežno testirani kako bi vam pružili pristupačno i kompletno Recording rešenje sa nenadmašnom pouzdanošću. Sve hardverske komponente, uključujući i diskove, pažljivo su odabrane kako bi ispunile zahteve za pouzdanim snimanjem 4K i većih rezolucija. Recording serija je jednostavna za implementaciju i namenjena je upotrebi od 1 do 200 i više kamera i daje vam sve što je potrebno da osigurate da se svaka instalacija završi bez ikakvih problema.

Neteye R-serija Recording uređaja

Milestone verifikacija

Gotovo svi uređaji Neteye su verifikovani (za Xprotect Management i Mobile servere još uvek ne postoji verifikacija). To znači da su naš izbor hardvera strogo testirali stručnjaci kako bi osigurali da imate savršen uređaj za video nadzor.

Ne samo to. Pobrinuli smo se da verifikovani broj kamera nije apsolutno upotrebljivi maksimum koji Neteye uređaji mogu da izdrže. Ni blizu. Neteye uređaji isporučuju se sa velikom rezervom kada su u pitanju performanse i pouzdanost.

Neteye sveobuhvatno rešenjeNeteye R seriju pokreću snažni procesori koji omogućavaju brzu obradu podataka. Operativni sistem je instaliran na visoko-kvalitetnim SSD diskovima, što znači da je pokretanje sistema brzo, a operativni sistem neće biti ugrožen u slučaju kvara na diskovima za snimanje. Opciono, za zahtevne instalacije, na raspolaganju su i različite RAID konfiguracije u zavisnosti od modela Recording servera.

Neteye R serija koristi isti hardver kao i N "ALL IN ONE" serija, ali sa manje radnog opterećenja. To znači da su performanse snimanja čak i veće nego u N seriji, pa je i verifikovani broj kamera znatno veći.

Samo uz Neteye

Uz pomoć dodatnog modula integrisanog u Milestone (plug-in), koji je unikatan samo za Neteye uređaje, korisnik sada ima potpun pregled i stanje Neteye hardvera unutar Milestone korisničkog intefejsa gde će se, u slučaju kritičnih situacija, pojaviti alarmi sa opisom problema na Neteye uređaju.

I to nije sve. Svi Neteye uređaji imaju ugrađen medij unutar kućišta koji sadrži rezervnu kopiju dela Milestone VMS sistema koja se automatski kreira nakon što je instalacija operativnog sistema i Milestone VMS-a dovršena. Nakon toga, rezervna kopija Milestone baze podataka automatski se zapisuje na isti medij jednom u 24 sata. Ovo omogućava da se u slučaju kvara sistema kompletan Milestone VMS što pre obnovi i da se vrate sva podešavanja softvera koja nisu starija od 24 sata.

NETEYE
Milestone sertifikat

Pogledaj sertifikat
Neteye je Milestone sertifikovana solucija za ip video nadzor

Vodič
kroz NETEYE modele

Preuzmi vodič

Cenovnik
Cenovnik NETEYE mrežnih video snimača

Preuzmi cenovnik

Novosti
Novosti iz IP video nadzora

Prijavi se
Novosti vezane za IP video nadzor