SRB - ENG    /     Kontakt  

Neteye T serija Mobile servera

Milestone MOBILE solucija

Neteye Milestone sertifikat Mobile server solucija
Neteye Milestone sertifikat Jednostavna implementacija
Neteye Milestone sertifikat Brza podrška i vreme isporuke
Neteye Milestone sertifikat Pre-instaliran Milestone Mobile server

Neteye T serija Mobile servera
Neteye je Milestone verifikovan

Neteye T serija servera je idealno kompletno rešenje za XProtect Mobile server dizajnirano da obezbedi pouzdan i kvalitetan nadzor.

Neteye T serija Mobile servera, sa 2 dostupna modela, lako se implementira i podržava sisteme do 30 i preko 30 korisnika. Isporučuje se sa instaliranom Milestone XProtect Mobile komponentom i unapred je konfigurisan sa svim potrebnim podešavanjima da skrati vreme implementacije.

Neteye je dokazana solucija

DOKAZANA
SOLUCIJA

Neteye se isporučuje za veoma kratko vreme

VISOKA
RASPOLOŽIVOST

Neteye izuzetna podrška

KOMPLETNA
PODRŠKA

Neteye je dizajniran za video nadzor

DIZAJNIRAN
ZA VIDEO

NETEYE je 100%
plug&play uređaj

Savršen partner

Serveri iz Neteye T serije su opsežno testirani kako bi vam pružili pristupačno i potpuno rešenje sa nenadmašnom pouzdanošću. Sve hardverske komponente pažljivo su odabrane kako bi ispunile zahteve za stabilnim Mobile serverima visokih performansi. Mobile T serija je jednostavna za implementaciju i daje vam sve što je potrebno da osigurate da se svaka instalacija završi bez ikakvih problema.

Oba T modela koriste isti osnovni hardver. Razlika je NVIDIA GPU video karticama.

Neteye M-serija NVR uređaja

Milestone verifikacija

Gotovo svi Neteye uređaji su Milestone verifikovani (ne postoji verifikacioni proces za Milestone Management i Mobile server). Ovo znači da je kompletan odabrani hardver rigorozno testiran od strane stručnjaka kako bi obezbedili da do vas dodje perfektan uređaj za prećenje sistema video nadzora preko mobilnih uređaja.

Oba Neteye T modela podržava snažan procesor koji omogućava brzu obradu podataka. Operativni sistem i Milestone XProtect Mobile komponenta su instalirani na brzim SSD serverskim diskovima, što znači da je pokretanje i funkcionisanje sistema veoma brzo.

Budući da još uvek ne postoji Milestone verifikacija Mobile servera, pobrinuli smo se da koristimo već verifikovani hardver iz drugih serija u Mobile seriji. Uz to, ovi serveri su interno detaljno testirani i prikazani broj kamera koje ovi serveri podržavaju je više nego realan.

Neteye sveobuhvatno rešenjePored toga, uz pomoć dodatnog modula integrisanog u Milestone (plug-in), koji je unikatan samo za Neteye uređaje, korisnik sada ima potpun pregled i stanje Neteye uređaja unutar Milestone korisničkog intefejsa gde će se, u slučaju kritičnih situacija, pojaviti alarmi sa opisom problema na Neteye uređaju.

I to nije sve. Svi Neteye uređaji imaju ugrađen medij unutar kućišta koji sadrži rezervnu kopiju dela Milestone VMS sistema koja se automatski kreira nakon što je instalacija operativnog sistema i Milestone VMS-a dovršena. Nakon toga, rezervna kopija Milestone baze podataka automatski se zapisuje na isti medij jednom u 24 sata. Ovo omogućava da se u slučaju kvara sistema kompletan Milestone VMS što pre obnovi i da se vrate sva podešavanja softvera koja nisu starija od 24 sata.

Kada se koristi Mobile server

Neteye T Mobile serveri su opsežno testirani kako bi vam pružili pristupačno i potpuno rešenje sa nenadmašnom pouzdanošću. Sve hardverske komponente, uključujući SSD disk, pažljivo su odabrane kako bi ispunile zahteve za pouzdanim Mobile serverom.

Mobilni uređaji

T serija je jednostavna za implementaciju i pruža vam sve što je potrebno da osigurate da se svaka instalacija kod korisnika završi bez ikakvih problema. 

Neteye T Mobile serveri se koriste u slučajevima kada se predviđa da će veći broj korisnika koristiti mobilne uređaje kao nadzorne klijente. U takvim situacijama je preporuka da se Mobile komponenta odvoji od ostatka Milestone sistema na poseban hardver i rastereti glavni sistem.

NETEYE
Milestone sertifikat

Pogledaj sertifikat
Neteye je Milestone sertifikovana solucija za ip video nadzor

Vodič
kroz NETEYE modele

Preuzmi vodič

Cenovnik
Cenovnik NETEYE mrežnih video snimača

Preuzmi cenovnik

Novosti
Novosti iz IP video nadzora

Prijavi se
Novosti vezane za IP video nadzor