SRB - ENG    /     Kontakt  

Šta je NETEYE?

Mrežni snimač visoke klase

“Kada počnete da koristite Neteye platformu pomislićete na samo jedno – savršeno sigurno.”

Reč je o mrežnom video-snimaču (NVR) koga odlikuju vrhunske performanse. Dizajniran je za takmičenje u tržišnoj utakmici uređaja visoke klase. Namenjen za 24/7 rad u svim sistemima video-nadzora. Preinstaliran i posebno optimizovan za rad sa Milestone video-menadžment softverom.

Neteye mrežni video snimači
Dokazan i proveren kvalitet – NETEYE je proizveden u skladu sa ISO9001 standardom. Kvalitet i postojanost NETEYE uređaja potvrđuje i podatak da je u Srbiji od 2006. instalirano preko 1500 uređaja u okviru manjih, većih i kritičnih instalacija.
Testiran i verifikovan – nije dovoljno samo utvrditi kvalitet komponenti, bilo je neophodno proveriti performanse uređaja, kao i njegovu kompatibilnost sa video menadžment softverom. Najbolji dokaz o verodostojnosti kvaliteta je sertifikat proizvođača VMS-a. Svi rezultati testiranja i sertifikat su javno dostupni i mogu se naći na www.neteye.rs/sertifikacija

Zašto kombinacija NETEYE i Milestone?

Postoje dva osnovna razloga za ovakvu odluku:

Multi-vendor solucija. Milestone kao vodeći svetski VMS-a podržava preko 7000 uređaja putem drajvera pisanih za te uređaje, a podrazumevaju se i ONVIF i PSIA kompatibilnost. Na ovaj način korisnici nisu nikako ograničeni na određeni brend kamera ili enkodera.
Otvorena platforma. Alati za razvoj aplikacija (SDK), koji su svima javno dostupni ukidaju granice integracije i ograničenja zatvorenih sistema.

Zašto baš NETEYE?

Garantovana isporuka u roku od sedam dana, iako proizvodnja NVR uređaja ide po principu build-to-order tj. svaki uređaj se posebno preinstalira, personalizuje i temeljno testira.

Servis u roku od 24 sata – svaki uređaj će biti servisiran i operativan u roku od 24 časa. Ukoliko nismo u stanju da ispunimo navedeni rok, korisnik besplatno dobija uređaj kao zamenu za onaj koji se servisira, dok se ne popravi neispravan uređaj.

Napredne opcije podrške – on-site podrška i puštanje sistema u rad nisu besplatne usluge, ali su zato visoko profesionalne.

Sigurnost podataka – sa NETEYE uređajima mozete biti sigurni da su vaši podaci zaštićeni, kako od neovlašćenog pristupa tako i od unutrašnjih zloupotreba jer imate uvid u to ko je sve i kada pristupao podacima.

„SVI KORISNICI KOJI ŽELE VRHUNSKI NVR SA ODLIČNIM ODNOSOM CENE I KVALITETA MOGU DA BUDU SIGURNI DA JE NETEYE 2016 PRAVI IZBOR!“

Preuzmite dokumente

Prijavite se

N-serija
- ALL IN ONE solucija
- Milestone verifikovan
- brza implementacija
- preinstaliran VMS

M-serija
- MANAGEMENT server solucija
- preinstaliran VMS
- HDD redundansa
- kratak rok isporuke

R-serija
- RECORDING server solucija
- visoke performanse
- Milestone verifokovan
- preinstaliran VMS

T-serija
- MOBILE server solucija
- kratak rok isporuke
- brza implementacija
- preinstaliran VMS

C/S-serija
- WORKSTATION solucija
- Milestone verifikovan
- visoke performanse
- preinstaliran VMS