Kako kupiti NETEYE NVR?

NETEYE je profesionalna IP video solucija za video menadžment. Trenutno je jedini Milestone sertifikovani NVR na ovim prostorima. Sa fokusom na najviši kvalitet, NETEYE se isključivo kupuje kroz partnersku mrežu. Partnerska mreža je sastavljena od proizvođača, distributera, sistem integratora i krajnjih kupaca.

Uz kompletnu podršku i obuku, NETEYE predstavlja pouzdan oslonac svim profesionalnim instalacijama video nadzora.

U zavisnosti od toga da li ste sistem integrator ili krajnji korisnik, pročitajte kako možete kupiti NETEYE NVR.

SISTEM INTEGRATOR?

Ukoliko ste sistem integrator, molimo vas da pristupite našoj partnerskoj mreži učlanjenjem u NETEYE Partnerski Program. Pristupom u NETEYE Partnerski Program ostvarićete pravo na partnerske rabate za NETEYE NVR uređaje. I ne samo to. Obezbedili smo profesionalnu obuku, prioritetnu tehničku podršku (mailom, telefonom, na lokaciji) i veoma praktične garantne uslove.

KRAJNJI KORISNIK?

Ukoliko ste krajnji korisnik, a želite više informacija o NETEYE mrežnim video rekorderima, cenama i mogućnostima koje pruža, možete nas kontaktirati putem formulara ili putem maila na info@neteye.rs. Želite da kupite NETEYE? – Uputićemo vas na odgovarajućeg Partnera koji je osposobljen da kompententno odgovori na vaš zahtev. Imate problem sa NETEYE uređajem? – Pozovite nas rešićemo to zajednički vrlo brzo.

IP VIDEO novosti

Registrujte se za prijem novosti iz sveta IP video nadzora