NETEYE podrška

Sve performanse NETEYE uređaja su temeljno testirane u procesu verifikacije koja je trajala nekoliko meseci. Ukoliko se scenario korišćenja razlikuje od onih koje smo mi testirali, najbolje je kontaktirati našu tehničku podršku. Tokom višegodišnjeg rada sa sistemima IP video nadzora kolege iz tehničke podrške su stekle veliko iskustvo, koje nesebično delimo a može biti od velike koristi budućim korisnicima.

  • Garantovana isporuka u roku od 3 dana – proizvodnja NVR uređaja ide po principu build-to-order tj. svaki uređaj se posebno instalira, personalizuje i temeljno testira. Ipak garantujemo isporuku u navedenom roku.

  • Servis u roku od 1 – 2 radna dana – svaki uređaj će biti servisiran i operativan uglavnom u roku od 24-48 časa. U retkim situacijama može da se desi da je ovaj period duži, npr. kada je potrebno detaljno testiranje hardverskih komponenti koje samo po sebi oduzima više vremena.

  • Napredne opcije podrške – on-site podrška i puštanje sistema u rad nisu besplatne usluge, ali su zato visoko profesionalne. Privatnost podataka – ovlašćeni NETEYE servisi imaju striktne bezbednosne procedure za rukovanje sa podacima korisnika u cilju zaštite privatnosti.

U današnjem svetu brze prodaje (take the money and run) bez podrške i pravog partnersva, u branši sa nejasnim granicama i ulogama distributera i sistem integratora, gde kompanije koriste ili zaobilaze partnerski kanal kako im u tom trenutku odgovara, malo je pravih i posvećenih kompanija.

Naša priča je drugačija – poverenje, posvećenost i aktivna podrška u kreiranju kvalitetnih rešenja IP video nadzora koja u osnovi imaju pouzdan NETEYE proizvod.

NETEYE obuka

NETEYE je profesionalna IP video solucija za video nadzor. Trenutno je jedini Milestone verifikovani NVR na ovim prostorima. Sa fokusom na najviši kvaliet, NETEYE se isključivo kupuje kroz partnersku mrežu. Uz podršku i obuku/sertifikaciju, NETEYE okruženje je kompletno.

  • Održavanje obuke: Po dogovoru

  • Trajanje obuke: 1/2 radnog dana

  • Broj polaznika: 1 – 10

  • Potrebno poneti na obuku: Laptop

  • Cena obuke: 50 EUR

  • Preduslovi: Poznavanje Milestone sistema

  • Testiranje: Da

Obavezna sertifikacija

NETEYE uređaji se prodaju i ugrađuju isključivo kroz mrežu sertifikovanih partnera/sistem integratora.

Na ovaj način je uspostavljena kompletna kontrola kvaliteta od ulaska komponenti i proizvodnje pa sve do ugradnje i implementacije NVR-a kod krajnjeg korisnika.

Obuka/sertifikacija partnera je obavezna. Sa uspešnom sertifikacijom se ostvaruje, pored stečenog znanja, pravo na partnerski popust za NETEYE uređaje.

Zakažite obuku

„SVI KORISNICI KOJI ŽELE VRHUNSKI NVR SA ODLIČNIM ODNOSOM CENE I KVALITETA MOGU DA BUDU SIGURNI DA JE NETEYE PRAVI IZBOR!“

IP VIDEO novosti

Registrujte se za prijem novosti iz sveta IP video nadzora