Politika privatnosti kompanije IP WAY d.o.o.

Vaša privatnost nam je veoma važna.

IP WAY d.o.o. adresa:

Tetovska 41 Beograd 11000 , Srbija

+381 11 3089503

Politika privatnosti IP WAY d.o.o. je poštovanje vaše privatnosti u vezi s bilo kakvim informacijama koje možemo prikupiti tokom posete našoj Web lokaciji. Ova politika privatnosti odnosi se na www.neteye.rs (u daljem tekstu „nas“, „mi“ ili „www.neteye.rs“). Poštujemo vašu privatnost i posvećeni smo zaštiti podataka koji vas mogu identifikovati a koje nam možete dati putem naše Web lokacije. Usvojili smo ovu politiku privatnosti („Politika privatnosti“) da objasnimo koje se informacije mogu prikupljati na našoj Web lokaciji, kako koristimo te podatke i pod kojim okolnostima ih možemo otkriti trećim licima. Ova Politika privatnosti odnosi se samo na informacije koje prikupljamo putem Web lokacije i ne odnosi se na naše prikupljanje informacija iz drugih izvora. Ova politika privatnosti, zajedno sa uslovima i odredbama objavljenim na našoj Web lokaciji, sadrži opšta pravila i pravila koja regulišu vaše korišćenje naših Web stranica. U zavisnosti od aktivnosti tokom posete našoj Web lokaciji, od vas će se možda tražiti da pristanete na dodatne uslove i odredbe.

Posetioci Web lokacije

Kao i većina operatora Web lokacija, IP WAY d.o.o. prikuplja informacije koje ne predstavljaju ličnu identifikaciju i koje Web pretraživači i serveri obično stavljaju na raspolaganje, kao što su vrsta pretraživača, izbor jezika, lokacija sa koje posetioc dolazi i datum i vreme svakog zahteva posetioca. Svrha IP WAY d.o.o., u prikupljanju ne-ličnih podataka je bolje razumevanje kako posetioci IP WAY d.o.o., koriste kompanijsku Web stranicu. S vremena na vreme, IP WAY d.o.o. može objaviti informacije koje nisu lične prirode, npr. objavljivanjem izveštaja o trendovima u upotrebi kompanijske Web stranice. IP WAY d.o.o. takođe prikuplja potencijalno lične informacije kao što su Internet Protocol (IP) adrese za prijavljene korisnike i za korisnike koji ostavljaju komentare na http://www.neteye.rs blogovima. IP WAY d.o.o. otkriva podatke za ličnu identifikaciju samo za prijavljene korisničke i komentatorske IP adrese kao što je opisano u nastavku.

Prikupljanje ličnih podataka

Određeni posetioci Web lokacija IP WAY d.o.o., odlučuju da komuniciraju sa IP WAY d.o.o. na načine koji zahtevaju da IP WAY d.o.o. prikuplja lične podatke. Količina i vrsta informacija koje IP WAY d.o.o. okupljanja zavisi od prirode interakcije. Na primer, molimo posetioce koji zahtevaju da preuzmu cenovnik naših proizvoda da ostave svoje ime, prezime, naziv kompanije i email adresu.

Sigurnost

Sigurnost vaših ličnih podataka za nas je važna, ali imajte na umu da nijedan način prenosa putem Interneta ili način elektronskog čuvanja nisu 100% sigurni. Iako se trudimo da koristimo komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših ličnih podataka, ne možemo garantovati njegovu apsolutnu sigurnost.

Oglasi

Oglasi koji se pojavljuju na našoj Web lokaciji mogu korisnicima isporučiti reklamni partneri, koji mogu postaviti kolačiće. Ovi kolačići omogućavaju oglasnom serveru da prepozna vaš računar svaki put kada vam pošalje internet oglas za prikupljanje podataka o vama ili drugima koji koriste vaš računar. Ove informacije omogućavaju da oglasne mreže, između ostalog, isporuče ciljane oglase za koje veruju da će vas najviše zanimati. Ova Pravila o privatnosti pokrivaju upotrebu kolačića od strane IP WAY d.o.o. i ne pokriva upotrebu kolačića od strane bilo kojeg oglašivača.

Veze do spoljnih lokacija

Naša usluga može sadržati veze do spoljnih Web lokacija kojima mi ne upravljamo. Ako kliknete na vezu treće strane, bićete preusmereni na lokaciju te treće strane. Toplo vam savetujemo da pregledate Politiku privatnosti i odredbe i uslove svakog od posećenih lokacija.

Mi nemamo kontrolu nad i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, politiku privatnosti ili praksu bilo kojih Web lokacija, proizvoda ili usluga trećih strana.

Statistika

IP WAY d.o.o. može da prikuplja statističke podatke o ponašanju posetioca na svojoj Web lokaciji. IP WAY d.o.o. može da prikaže ove informacije javno ili ih pruži drugima. Međutim, IP WAY d.o.o. ne otkriva vaše lične podatke.

Zaštita određenih ličnih podataka

IP WAY d.o.o. otkriva potencijalno lične identifikacione i lične identifikacione informacije samo onim zaposlenima, izvođačima i povezanim organizacijama koje (1.) treba da znaju te informacije da bi ih obradile u ime IP WAY d.o.o. ili da bi pružile usluge dostupne na našoj Web lokaciji i (2.) koji su se složili da ih neće otkriti drugima. Neki od tih zaposlenih, izvođača i pridruženih organizacija mogu se nalaziti van granica vaše matične zemlje; Korištenjem Web stranica IP WAY d.o.o., vi pristajete na prenos takvih podataka na njih. IP WAY d.o.o. neće nikome iznajmljivati ili prodavati potencijalno lične identifikacione i lične informacije osim svojim zaposlenih, izvođačima i pridruženim organizacijama, kako je gore opisano. IP WAY d.o.o. može da otkrije potencijalno lične identifikacione i lične identifikacione informacije samo kao odgovor na na sudski poziv, nalog suda ili drugi zahtev državnih organa ili kada IP WAY d.o.o. veruje da je otkrivanje ličnih informacija razumno potrebno radi zaštite imovine ili prava kompanije IP WAY d.o.o., trećih strana ili uopšte javnosti. Ako ste registrovani korisnik http://www.neteye.rs i dostavili ste svoju adresu e-pošte, IP WAY d.o.o. vam može povremeno poslati e-poštu da vam kaže o novim funkcijama, da zatraži vaše povratne informacije ili da vas samo informiše o onome što se dešava sa IP WAY d.o.o. i našim proizvodima. Mi prvenstveno koristimo naš blog za komunikaciju ove vrste informacija, pa očekujemo da ovu vrstu e-pošte svedemo na minimum. Ako nam pošaljete zahtev (na primer putem e-pošte za podršku ili preko nekog od naših mehanizama za povratne informacije), zadržavamo pravo da ga objavimo kako bismo pomogli da razjasnimo ili odgovorimo na vaš zahtev ili da pomognemo drugim korisnicima. IP WAY d.o.o. poduzima sve mere razumno potrebne za zaštitu od neovlaštenog pristupa, upotrebe, izmena ili uništavanja potencijalno ličnih podataka i ličnih identifikacija.

Kolačići

Kako bi obogatili i usavršili svoje internet iskustvo, IP WAY d.o.o. koristi „Kolačiće“, slične tehnologije i usluge koje pružaju drugi za prikaz personalizovanog sadržaja, odgovarajućih oglasa i čuvanja postavki na računaru. Kolačić je niz informacija koje web lokacija čuva na računaru posetioca i koji posetiočev pretraživač pruža Web lokaciji svaki put kada se posetilac vrati. IP WAY d.o.o. koristi kolačiće da nam pomogne da identifikujemo i pratimo posetioce, njihovu upotrebu http://www.neteye.rs i njihove postavke za pristup Web lokaciji. IP WAY d.o.o. posetioci koji ne žele da kolačiće postavljaju na svoje računare trebalo bi da podese svoj pretraživač da odbija kolačiće pre upotrebe Web lokacija IP WAY doo, uz nedostatak da neke funkcije Web lokacija IP WAY doo možda neće pravilno funkcionisati bez pomoći kolačića. Nastavljajući navigaciju našim Web stranicama bez promene postavki kolačića, potvrđujete i prihvatate upotrebu kolačića od strane kompanije IP WAY d.o.o.

Promene politike privatnosti

Iako je većina promena verovatno neznatna, IP WAY d.o.o. može povremeno da menja svoju Politiku privatnosti, a prema IP WAY d.o.o. vlastitom nahođenju. IP WAY d.o.o. ohrabruje posetioce da često provere ovu stranicu radi promene svoje Politike privatnosti. Vaša upotreba ove Web stranice nakon promene ove Politike privatnosti predstavljaće vaše prihvatanje takve promene.

Informacije o zaslugama i kontaktima

Ova politika privatnosti kreirana je na terminsandconditionstemplate.com. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovom politikom privatnosti, obratite nam se putem e-maila ili telefona.