Neteye C-serija

Profesionalni kontroleri video zida za video monitoring

C/S serija
  • Kompletna solucija za XProtect Smart Client
  • Optimizovane za veliki broj strimova
  • Jednostavna implementacija

  • Brza podrška i vreme isporuke

  • Pre-instaliran Milestone Smart Client

NETEYE kontroleri video zida C-serije su dizajnirani da obezbede pouzdan i kvalitetan video nadzor u kontrolnim sobama.

NETEYE kontroleri video zida lako se implementiraju i podržavaju sisteme od 30 do 60 kamera. Isporučuju se sa instaliranom Milestone XProtect Smart Client aplikacijom i unapred su konfigurisani sa svim potrebnim podešavanjima da skrate vreme implementacije.

Namenjeni za ugradnju u rek orman predstavljaju idealno rešenje za monitorig sobe i kontrolno operativne centre. Sa instaliraniom Milestone Xprotect Smart Wall aplikacijom postaju moćan alat za alarm monitoring centre.

DOKAZANA SOLUCIJA

VISOKA RASPOLOŽIVOST

KOMPLETNA PODRŠKA

DIZAJNIRAN ZA VIDEO

NETEYE – MILESTONE GOLD TECHNOLOGY PARTNER

Savršen partner

NETEYE C-serije kontroleri video zida su opsežno testirani kako bi vam pružili pristupačno i kompletno rešenje sa nenadmašnom pouzdanošću. Sve hardverske komponente, uključujući diskove i GPU, pažljivo su odabrane kako bi ispunile zahteve za pouzdanim monitoringom u 4K i većim rezolucijama. NETEYE C-serija je jednostavna za implementaciju i namenjena je za istovremeni video monitoring od 30 do 60 i više kamera putem Milestone Video Wall aplikacije. Testirani i preinstalirani NETEYE kontroleri video zida pružaju vam sve što je potrebno da osigurate da se svaka instalacija završi bez ikakvih problema.

Neteye savršen partner-C/S serija

Milestone Video Wall solucija

NETEYE kontrolere video zida pokreću snažni procesori koji omogućavaju brzu obradu podataka. Operativni sistem je instaliran na visoko-kvalitetnim SSD diskovima, što znači da je pokretanje sistema brzo, a zahvaljujući moćnom NVIDIA GPU procesoru, poslovi dekodiranja obavljaju se sa lakoćom.

Dolaze preinstalirani sa Milestone Video Wall aplikacijom, koriste isti provereni hardver kao i ostale Milestone verifikovane NETEYE platforme.

Predviđene za ugradnju u rek orman predstavljaju idealno rešenje za kontrolne sobe i upravljanje većim brojem monitora za video nadzor.

Samo uz Neteye

Uz pomoć NSP softvera integrisanog u Milestone, koji je unikatan samo za NETEYE uređaje, korisnik sada ima potpun pregled i stanje kompletnog sistema i svih povezanih NETEYE uređaja unutar Milestone korisničkog intefejsa gde će se, u slučaju kritičnih situacija, pojaviti alarmi sa opisom problema na NETEYE uređaju.

Modeli

Dokumentacija

IP VIDEO novosti

Registrujte se za prijem novosti iz sveta IP video nadzora