Neteye N serija mrežnih video rekordera

ALL IN ONE solucija za IP video nadzor

N serija
  • Kompletna solucija za video nadzor

  • Fleksibilne opcije za skladištenje videa

  • Jednostavna implementacija

  • Brza podrška i vreme isporuke

  • Pre-instaliran Milestone VMS

Neteye N serija je idealno kompletno rešenje za snimanje i video menadžment dizajnirano da obezbedi pouzdan i kvalitetan video nadzor.

Mrežni video snimači Neteye N serije se lako implementiraju i podržavaju sisteme svih veličina, uz više različitih mogućnosti snimanja. Isporučuju se sa pre-instaliranim Milestone XProtect VMS-om i unapred su konfigurisani sa svim potrebnim podešavanjima da skrate vreme implementacije.

DOKAZANA SOLUCIJA

VISOKA RASPOLOŽIVOST

KOMPLETNA PODRŠKA

DIZAJNIRAN ZA VIDEO

NETEYE – MILESTONE GOLD TECHNOLOGY PARTNER

Savršen partner

Neteye N Serija NVR uređaja je opsežno testirana kako bi vam pružila pristupačno i kompletno rešenje sa nenadmašnom pouzdanošću. Sve hardverske komponente, uključujući diskove za snimanje, pažljivo su odabrane i optimizovane kako bi zadovoljile zahtevima za visokom 4K ultra HD ili većom rezolucijom. N serija je jednostavna za implementaciju i namenjena je upotrebi u instalacijama svih veličina, od samo nekoliko do preko 200 kamera po NVR-u, a pruža vam sve što je potrebno da osigurate da svaka instalacija bude završena u kratkom roku i bez nepredviđenih problema.

Neteye savršen partner

Milestone verifikacija

Svi Neteye uređaji N serije su Milestone verifikovani. Ovo znači da je kompletan odabrani hardver rigorozno testiran od strane stručnjaka kako bi obezbedili da do korisnika dođe potpuno testiran uređaj za video menadžment i snimanje.
I ne samo to. Pobrinuli smo se da verifikovani broj kamera nije apsolutni upotrebljivi maksimum koji NETEYE uređaji mogu da izdrže. Ni blizu. Neteye uređaji se isporučuju sa zavidnom rezervom kada su u pitanju performanse i pouzdanost.

Različite primene NETEYE N serije su podržane snažnim peocesorima koji omogućavaju brzu obradu podataka. Operativni sistem je instaliran na visoko-kvalitetnim SSD diskovima, što znači da je pokretanje sistema brzo, a operativni sistem neće biti ugrožen u slučaju kvara hard diska za snimanje.

Pored toga, uz pomoć dodatnog NSP modula integrisanog u Milestone, koji je unikatan samo za NETEYE uređaje, korisnik sada ima potpun pregled i stanje uređaja unutar Milestone korisničkog intefejsa gde će se, u slučaju kritičnih situacija, pojaviti alarmi sa opisom problema na Neteye uređaju.

I to nije sve. U svakom NETEYE uređaju nalazi se dodatni medij za skladištenje rezervne kopije podešavanja. Nakon instalacije Milestone XProtect softvera, automatski se pokreće postupak kreiranja rezervne kopije baze i podešavanja i automatsko kopiranje počinje da radi na dnevnoj bazi. Najznačajniji delovi Milestone instalacije su uključeni u rezervnu kopiju na ugrađenom mediju (očigledno ne i snimljeni video materijala). U slučaju kvara sistema, oporavak sistema može se obaviti za nekoliko minuta.

Modeli

Dokumentacija