Neteye R serija recording servera

Milestone RECORDING solucija

R serija
  • Kompletna recording solucija
  • Različite HDD opcije

  • Jednostavna implementacija

  • Brza podrška i vreme isporuke

  • Pre-instaliran Milestone recording komponenta

NETEYE R serija servera je idealno Milestone XProtect recording rešenje dizajnirano da obezbedi pouzdan i kvalitetan video nadzor.

NETEYE R serija recording servera, lako se implementira i dizajniranja je za kreiranje velikih sistema do preko više hiljada kamera. Namenjena za rad isključivo u konfiguraciji sa odvojenim Milestone Management serverima. Isporučuje se preinstaliranim i optimizovanim storidž sistemom. Jednostavnim dodavanjem NETEYE R serije uređaja postiže se neograničena skalabilnost sistema.

DOKAZANA SOLUCIJA

VISOKA RASPOLOŽIVOST

KOMPLETNA PODRŠKA

DIZAJNIRAN ZA VIDEO

NETEYE – MILESTONE GOLD TECHNOLOGY PARTNER

Savršen partner

Serveri iz Neteye R serije su opsežno testirani kako bi vam pružili pristupačno i kompletno Recording rešenje sa nenadmašnom pouzdanošću. Sve hardverske komponente, uključujući i diskove, pažljivo su odabrane kako bi ispunile zahteve za pouzdanim snimanjem 4K i većih rezolucija. Recording serija je jednostavna za implementaciju i namenjena je upotrebi u distribuiranim sistemima sa više stotina kamera i daje vam sve što je potrebno da osigurate da se svaka instalacija završi bez ikakvih problema.

Neteye savršen partner-R serija

Samo uz NETEYE

Razvojni NETEYE tim je, na osnovu iskustva sa Milestone XProtect VMS platformom, razvio integraciju između komponenti NETEYE hardvera i Milestone XProtect softvera – NSP.  Nadgledaju se hardverska stanja komponenti (temperatura procesora, sistema, ventilatora, napona, napajanja …) a integracija putem NETEYE plug-in za Milestone vam omogućava da kreirate alarme i pravila zasnovana na NETEYE događajima.

Integracioni plug-in omogućava praćenje hardverskih komponenti NETEYE mrežnih video uređaja i takođe implementira 5 grupa događaja i 8 događaja koje korisnik može koristiti za kreiranje alarma ili pravila u Milestone-u.

Modeli

Dokumentacija

IP VIDEO novosti

Registrujte se za prijem novosti iz sveta IP video nadzora