Neteye T serija Mobile servera

Milestone MOBILE solucija

T serija
  • Mobile server solucija
  • Jednostavna implementacija

  • Brza podrška i vreme isporuke

  • Pre-instaliran Milestone Mobile server

Neteye T serija servera je idealno kompletno rešenje za XProtect Mobile server dizajnirano da obezbedi pouzdan i kvalitetan nadzor.

Neteye T serija Mobile servera, sa 2 dostupna modela, lako se implementira i podržava sisteme do 30 i preko 30 korisnika. Isporučuje se sa instaliranom Milestone XProtect Mobile komponentom i unapred je konfigurisan sa svim potrebnim podešavanjima da skrati vreme implementacije.

DOKAZANA SOLUCIJA

VISOKA RASPOLOŽIVOST

KOMPLETNA PODRŠKA

DIZAJNIRAN ZA VIDEO

NETEYE – MILESTONE GOLD TECHNOLOGY PARTNER

Savršen partner

Serveri iz Neteye T serije su opsežno testirani kako bi vam pružili pristupačno i potpuno rešenje sa nenadmašnom pouzdanošću. Sve hardverske komponente pažljivo su odabrane kako bi ispunile zahteve za stabilnim Mobile serverima visokih performansi. Mobile T serija je jednostavna za implementaciju i daje vam sve što je potrebno da osigurate da se svaka instalacija završi bez ikakvih problema.

Oba T modela koriste isti osnovni hardver. Razlika je NVIDIA GPU video karticama.

Milestone Gold Technology Partner

Milestone verifikacija

Gotovo svi Neteye uređaji su Milestone verifikovani (ne postoji verifikacioni proces za Milestone Management i Mobile server). Ovo znači da je kompletan odabrani hardver rigorozno testiran od strane stručnjaka kako bi obezbedili da do vas dodje perfektan uređaj za prećenje sistema video nadzora preko mobilnih uređaja.

Oba Neteye T modela podržava snažan procesor koji omogućava brzu obradu podataka. Operativni sistem i Milestone XProtect Mobile komponenta su instalirani na brzim SSD serverskim diskovima, što znači da je pokretanje i funkcionisanje sistema veoma brzo.

Budući da još uvek ne postoji Milestone verifikacija Mobile servera, pobrinuli smo se da koristimo već verifikovani hardver iz drugih serija u Mobile seriji. Uz to, ovi serveri su interno detaljno testirani i prikazani broj kamera koje ovi serveri podržavaju je više nego realan.

Pored toga, uz pomoć dodatnog modula integrisanog u Milestone (plug-in), koji je unikatan samo za Neteye uređaje, korisnik sada ima potpun pregled i stanje Neteye uređaja unutar Milestone korisničkog intefejsa gde će se, u slučaju kritičnih situacija, pojaviti alarmi sa opisom problema na Neteye uređaju.

Kada se koristi Mobile server

Neteye T Mobile serveri su opsežno testirani kako bi vam pružili pristupačno i potpuno rešenje sa nenadmašnom pouzdanošću. Sve hardverske komponente, uključujući SSD disk, pažljivo su odabrane kako bi ispunile zahteve za pouzdanim Mobile serverom.

T serija je jednostavna za implementaciju i pruža vam sve što je potrebno da osigurate da se svaka instalacija kod korisnika završi bez ikakvih problema.
Neteye T Mobile serveri se koriste u slučajevima kada se predviđa da će veći broj korisnika koristiti mobilne uređaje kao nadzorne klijente. U takvim situacijama je preporuka da se Mobile komponenta odvoji od ostatka Milestone sistema na poseban hardver i rastereti glavni sistem.

Mobilni uređaji

Modeli

Dokumentacija

IP VIDEO novosti

Registrujte se za prijem novosti iz sveta IP video nadzora